Ofis Bölme Sistemleri

28 Nis

Ofis Bölme Duvar Sistemleri
Ofis Bölme Sistemleri
Son zamanlarda ülkemizde kurumsal alanlarda veya genellikle küçük çaplı yerlerinde kullanılan en yaygın sistemlerden biri durumunda bulunan ofis bölme, kullanışlı bir yöntemdir.Ofis Bölme, çeşitli şekillerde yapılabilir. Bu çeşitlere az sonra değineceğiz.

Genel olarak ofislerde yada büyük firmalarda ofis bölme sistemi yaygın olarak kullanılmaktadır. Şöyle ki zaman içerisinde kurumsallaşma ile ortaya çıkan bu sistem, hemen hemen her çalışanın kendi ofisinde bulunurmuş gibi bir ortamda çalışmasını sağlıyor.

Bu sistem çeşitli şekillerde yapılabilir ancak en yaygın yöntemleri Alçıpan ve Ahşap ofis bölme işlemleridir. Alçıpan ofis bölme işlemi, son derece hızlı ve dekoratif bir yöntemdir. Bu yöntem ile ofis böldürecek firmalar yada İş yeri sahipleri, ayrılan odaları son derece dekoratif olarak dizayn ettirme şanslarına sahipler.

Geniş mekanların sürülebilen panellerle hızlı ve amaca uygun olarak bölünmesini sağlayan Hufcor Hareketli Bölme Panelleri ile daha küçük mekanlar ve farklı kullanım olanakları elde edebilirsiniz. Hufcor panelleri, çelik veya alüminyum konstrüksiyonlu olarak istenen mekan ölçülerinde üretilip, yüzeyi vinil , kumaş, laminat kaplanmış olarak ABD’den ithal edilir. İstenirse kaplanmamış olarak siparişi verilip şantiyede tarafınızca da kaplama işlemi yapılabilir.
Sürülebilen ve katlanabilen paneller, motorlu veya manuel olarak dizilebilir ve depolanabilir. Bölme, istenen seviyede ses yalıtımı sağlayacak şekilde üretilebilir. Çok sayıda paneller yan yana getirilerek muhtelif büyüklükte mekan düzenlemeleri yapılabilir.
Teknik Özellikler : 3500 mm ye kadar panel yüksekliği 90° köşelerle standart planlar 3 adımda ses yalıtımı 38dB den 55dBe kadar Ahşap kaplamaları da içeren standart yüzey kaplamaları Duman koruması (200 ° C kadar yalıtım ve ısı direnci) Benzerlerinden yarı yarıya hafif.
Kalite ve Garanti Belgeleri : ISO 9001
Ürünlerimizi İnceleyiniz.

Yorum bırakın